فهرست مقاله

مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت

کشور کانادا به دلایل متعددی مکانی بسیار عالی برای راه اندازی کسب و کار و ثبت شرکت است. این کشور دارای نیروی کار ماهر، کمک‌های مالی فوق‌العاده از سوی دولت، هزینه‌های معقول زندگی، فرصت‌های رشد و گسترش کسب و کار و همچنین فرصت‌هایی برای به دست آوردن سرمایه‌گذار و سرمایه اولیه برای ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار شما است. دولت کانادا گزینه‌های زیادی برای کارآفرینان خارجی برای ثبت شرکت در کانادا و شروع تجارت در نظر گرفته‌اند. در این مقاله از سایت آواسیر قصد داریم تا شما را با این مسیر مهاجرت آشنا کنیم. شما عزیزان می‌توانید جهت مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت با کارشناسان ما در ارتباط باشید و این پروسه را به ما بسپارید.

درباره ثبت شرکت در کانادا بدانید …

پیش از اینکه برای ثبت شرکت در کانادا اقدام کنید باید به برخی موارد مهم را بدانید.  شما باید توجه داشته باشید که هر استان و قلمرو کانادا قوانین و هزینه‌های ثبت کسب و کار مخصوص به خود را دارد. بنابراین فرآیند شروع کسب و کار شما در کانادا بسته به جایی که قصد فعالیت و ثبت شرکت در آن را دارید متفاوت خواهد بود. علاوه بر ثبت کسب و کار خود به صورت استانی، می‌توانید کسب و کار خود را در سطح فدرال نیز راه اندازی کنید. کسب و کارهایی که به صورت فدرال ثبت شده‌اند می‌توانند در سراسر کانادا با نام تجاری خاص خود فعالیت گسترده داشته باشند. البته قوانین باید تمامی قوانین مربوط به فعالیت شرکت‌ها را رعایت کنند. با این حال، حتی در صورتی که شرکت خود را به صورت فدرال ثبت کرده باشید، مکن است کسب و کار شما همچنان به عنوان یک شرکت خارج از استانی در هر یک از استان‌های مختلف که قصد فعالیت در آن را دارید نیز ثبت شود.

سه راه برای مهاجرت و ثبت شرکت در کانادا

برای ثبت شرکت و راه اندازی کسب  و کار در کانادا سه روش وجود دارند که شما به عنوان یک فرد خارجی و غیر مقیم می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. برخی از این روش‌ها ممکن است نیازی به حضور فیزیکی شما در کانادا برای اداره کسب و کار نداشته باشند، اما نیاز به مشارکت یک شهروند کانادایی یا مقیم دائم کانادا دارد. در ادامه شما را به طور کامل با این روش‌ها آشنا می‌کنیم.

1-      ثبت شرکت در کانادا از طریق گسترش کسب و کار فعلی خود

در صورتی که قبلا کسب و کار خود را در کشور خودتان یا کشور دیگری تاسیس کرده‌اید، اکنون می‌توانید شعبه دیگری از بیزینس خود را در کشور کانادا به ثبت برسانید. این کار باید به منظور گسترش کسب و کار و رشد آن صورت بگیرد. این روش فرآیندی نسبتا ساده را در پیش دارد. در این نیازی نیست تا تابعیت یا اقامت دائم کانادا را داشته باشید اما احتمالاً برای ادامه کار در اینده به مشارکت شخصی کانادایی نیاز پیدا می‌کنید. توجه داشته باشید که اگر قصد دارید در بیش از یک استان یا منطقه در کانادا فعالیت کنید، باید به عنوان یک شرکت خارج از استانی در هر از استان‌های مدنظر و بر اساس قوانین آنها ثبت نام کنید.

2-      ثبت شرکت در کانادا از طریق راه‌ اندازی کسب و کاری از خارج کانادا

این روش تنها برای افرادی مناسب است که قصد مهاجرت به کانادا را ندارند و فقط می‌خواهند کسب و کار خود را گسترش دهند. مدیر این بیزینس می‌تواند در هر کشوری غیر از کانادا ساکن باشد. ثبت شرکت در کانادا و راه اندازی یک کسب و کار با این روش ممکن است اما شما به مشارکت یک مدیر کانادایی نیاز دارید. این فرد به عنوان یک نماینده محلی برای کمک به فرآیند ثبت شرکت و مدیریت آن است. با توجه به اینکه هر استان و منطقه کانادا قوانین، مقررات و هزینه‌های خاص خود را دارد، روند ثبت شرکت شما متفاوت خواهد بود. به طور کلی در تمامی استان‌ها اکثر مراحل قضایی نیاز به یک شهروند کانادایی یا مقیم دائمی کانادا نیاز دارد. این فرد باید حداقل مالکیت بخشی از شرکت را داشته باشد.

3-      ثبت شرکت در کانادا و مهاجرت به کانادا

آخرین راه برای شروع کسب و کار و ثبت شرکت در کانادا به عنوان یک فرد غیر مقیم، مهاجرت به کانادا است. هنگامی که صحبت از مهاجرت با هدف راه اندازی کسب و کار به میان می‌آید، دو برنامه مهاجرتی و دو نوع ویزا پیش روی مهاجران است:

— ثبت شرکت در کانادا از طریق برنامه ویزای استارت آپ کانادا

برنامه ویزای استارتاپ کانادا برای کمک به کارآفرینان مهاجری است که قصد مهاجرت به کانادا و راه اندازی یک کسب و کار جدید را دارند. متقاضیان این نوع مهاجرت و ثبت شرکت کانادا باید شرایط خاصی داشته باشند تا بتوانند این نوع ویزا را دریافت کنند.

متقاضیان علاقه‌مند به این روش باید یک ایده تجاری داشته باشند که ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

•  نوآورانه باشد.

•  فرصت‌های شغلی در کانادا ایجاد کند.

•  بتواند در سطح جهانی رقابت کند.

این افراد همچنین باید مدرک زبانی معتبری داشته باشند و به زبان کانادایی (انگلیسی یا فرانسوی) تسلط کافی داشته باشند و همچنین تمکن مالی کافی برای زندگی در کانادا را در اختیار داشته باشند. نکته مهمتر این است که این افراد باید بتوانند از یک سرمایه‌گذار در کانادا نامه حمایت دریافت کنند. در صورتی می‌خواهید اطلاعات بیشتری از این روش مهاجرتی و ثبت شرکت به دست آورید می‌توانید مقاله مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ را مطالعه کنید.

— ثبت شرکت در کانادا از طریق برنامه خود اشتغالی

یکی دیگر از راه‌های مهاجرت به کانادا و ثبت شرکت در این کشور برنامه خود اشتغالی است. تفاوت این برنامه با برنامه قبلی این است که ثبت شرکت از طریق استارتاپ شما با جذب سرمایه‌گذار هزینه‌های راه اندازی کسب و کار را فراهم می‌کنید. بنابراین خودتان نیاز به سرمایه گذاری شخصی ندارید اما در این روش شما باید خودتان بر روی بیزینس سرمایه‌گذاری کنید. همچنین این روش بیشتر بر روی که بر کسب و کارهای مرتبط با هنر، سرگرمی و صنایع ورزشی تمرکز دارد.

برای واجد شرایط بودن در این برنامه مهاجرتی باید:

•  تجربه مرتبط در فعالیت‌های فرهنگی یا وزشی داشته باشید.

•  باید اثبات کنید قصد دارید سهم قابل توجهی در زندگی فرهنگی یا ورزشی شهروندان کانادایی داشته باشید.

برخی از افرادی که می‌توانند از برنامه ثبت شرکت در کانادا از طریق خوداشتغالی استفاده کنند عبارتند از :

•  بازیگران

•  نوازندگان

•  ورزشکاران

انواع شرکت‌های تجاری برای ثبت شرکت در کانادا

4-      شرکت سهامی (Corporation)

شرکت‌های سهامی کانادایی شرکت‌هایی هستند که به عنوان یک شخصیت حقوقی عمل می‌کنند و مستقل از سهامداران شرکت هستند. این نوع شرکت‌ها می‌توانند هم در سطح فدرال و کشوری و هم در سطح استانی ثبت شوند. در صورتی که شرکت سهامی به صورت فدرالی ثبت شود و قصد فعالیت در استان‌‌های کانادا را نیز داشته باشد، باید در هر استان و بر اساس قوانین و مقررات همان استان ثبت شود.

5-      شرکت مشارکتی (General Partnership)

این نوع شرکت‌ها برای ثبت شرکت در کانادا باید حداقل دارای 2 عضو باشند اما امکان اضافه شدن شرکای بیشتر نیز وجود دارد. برای ثبت این نوع شرکت‌ها باید مدرکی ارائه شود که در آن نام شرکا، میزان سهام هر فرد و مسئولیت‌های مربوط به آن‌ها مشخص شود.

6-      شرکت با مالکیت انحصاری (Sole Proprietorship)

برای ثبت این نوع شرکت در کانادا تنها یک نفر می‌تواند مالک شرکت باشد. بنابراین مسئولیت تمامی ضررها یا خسارات احتمالی با همان فرد است.

مراحل ثبت شرکت در کانادا و مهاجرت به کانادا

•  تهیه طرح کسب و کار

•  مشخص کردن نوع و ساختار شرکت

•  مشخص کردن مکان شرکت

•  انتخاب نام شرکت

•  تنظیم اساسنامه شرکت

•  مشخص کردن دفتر شرکت

•  ثبت شرکت

•  پشتیبانی و تامین مالی شرکت

مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

05131700