فهرست مقاله

مهاجرت به کانادا با ویزای استارتاپ

اگر شما یک کارآفرین و خلاق هستید، ممکن است واجد شرایط مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ویزای استارتاپ باشید. کشور کانادا به دنبال جذب کارآفرینان با استعدادی است که علاقه‌مند به راه اندازی مشاغلی هستند که ضمن ایجاد فرصت‌های شغلی برای شهروندان کانادایی، بتواند در اقتصاد کانادا نیز تاثیرات خوب و مثبتی ایجاد کنند.

استارتاپ کانادا

در این مقاله از سایت آواسیر تمام چیزهایی را که باید در مورد برنامه ویزای استارت آپ کانادا بدانید به شما می‌گوییم. همچنین شما عزیزان می‌توانید جهت اقدام برای مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ از کارشناسان ما راهنمایی بگیرید و این پروسه را به آواسیر بسپارید.

برنامه ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

برنامه ویزای استارت آپ کانادا یکی از بهترین برنامه‌ها و روش‌های مهاجرتی به کانادا است. این برنامه به کارآفرینان این فرصت را می‌دهد که به منظور ایجاد یک تجارت جدید به کانادا مهاجرت کنند. کارآفرینان مهاجر باید نشان دهند که کسب و کار آنها اصیل، جدید و فعال است.

استارتاپ ویزا

همچنین بیزینس آن‌ها باید بتواند مشاغل جدیدی برای افراد کانادایی ایجاد کند و همچنین بتواند در مقیاس جهانی رقابت کند. دلیل این مسئله نیز این است که بازار کانادا جز بازارهای بین المللی به حساب می‌آید و کسب و کارها به راحتی می‌توانند با سایر بازارهای جهانی ارتباط بگیرند.

ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا روشی بسیار عالی برای مهاجرت و اخذ اقامت دائم کانادا است. آمار موفقیت بالای ایرانیان در زمینه راه‌اندازی استارتاپ در کانادا یکی از دلایلی است که بر محبوبیت این روش از مهاجرت در ایران افزوده است.

شرایط اخذ ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارت آپ برای واجد شرایط بودن برای اخذ این ویزا باید چهار فاکتوری که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم را داشته باشند و رعایت کنند تا بتوانند بدون هیچ مشکلی ویزای استارتاپ کانادا را دریافت کنند.

1- کسب و کار واجد شرایط داشته باشید:

  • شما باید حداقل 10 درصد از حق رای مربوط به تمام سهام شرکت را داشته باشید.
  • شما باید حداقل 50 درصد از حق رای مرتبط با تمام سهام شرکت را داشته باشید.

2- یک نامه پشتیبانی از یکی از سازمان‌های حمایتی کانادا داشته باشید:

  • شما باید نشان دهید که از حمایت یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر، گروه سرمایه گذار فرشته یا مرکز رشد کسب و کار برخوردار هستید.
  • برای انجام این کار، باید ایده کسب و کار خود را مطرح کنید و سازمان مورد نظر را متقاعد کنید که ایده شما ارزش سرمایه‌گذاری را دارد.
  • طراحی یک بیزینس پلن قدرتمند و کامل برای ارائه به سازمان‌های سرمایه‌گذاری کانادا.
  • اگر طرح شما موفقیت آمیز باشد یک نامه پشتیبانی از سازمان دریافت خواهید کرد که باید در درخواست ویزای استارتاپ شما توسط سرمایه‌گذار در آن تایید شود.

3- نشان دادن مهارت‌های زبان کانادایی:

  • شما باید در یک آزمون زبان در یک موسسه مورد تایید اداره مهاجرت کانادا شرکت کنید. این آزمون اثبات می‌کند که شما حداقل سطح معیار زبان کانادایی (CLB5) را در زبان انگلیسی یا فرانسوی در مهارت‌های صحبت کردن، خواندن، شنیدن و نوشتن دارید.

4- اثبات داشتن تمکن مالی کافی:

  • برای ورود به کانادا و اخذ ویزای استارتاپ این کشور شما باید نشان دهید که پول کافی برای حمایت از خود و خوانوادتان را در اختیار دارید. مقدار تمکن مالی کافی برای مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ کانادا به تعداد اعضای خانواده شما بستگی دارد.

تمکن مالی مورد نیاز

(به دلار کانادایی)

تعداد اعضای خانواده

13.310$

1

16.570$

2

20.371$

3

24.733$

4

28.052$

5

31.638$

6

35.224$

7

3.586$

به ازای هر یک از اعضای خانواده اضافی

سازمان‌های سرمایه گذاری از استارتاپ‌ها

یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که کسب و کار استارتاپی شما برای تایید نیاز دارد این ات که بتوانید مدرکی ارائه دهید مبنی بر اینکه ایده استارتاپ شما توسط یکی از سازمان‌های سرمایه‌گذاری کانادایی حمایت می‌شود.

سرمایه گذاری در استارتاپ ها

در این روش برخلاف برنامه‌های سرمایه‌گذاری فدرال و استانی، که متقاضیان باید خودشان بر روی کسب و کار استارپاپی سرمایه‌گذاری کنند، نیازی به سرمایه‌گذاری خود فرد نیست. کارآفرینان تنها باید بتوانند یک نامه حمایت از یکی از سازمان‌های سرمایه‌گذاری کانادایی دریافت کنند.

متقاضیان دریافت ویزای استارتاپ کانادا باید بتوانند حداقل 75.000 دلار از یک سرمایه گذار فرشته کانادایی یا حداقل 200.000 دلار از یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر کانادایی که توسط دولت کانادا به رسمیت شناخته شده باشد نامه حمایت مالی دریافت کنند. در صورتی که متقاضی ویزای استارتاپ در یک انکوباتور (مرکز رشد کسب و کار) معتبر کانادایی پذیرفته شود، نیازی به سرمایه گذاری ندارد.

سازمان‌های سرمایه‌گذاری معتبر کانادا بر روی استارتاپ‌ها

1- صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر (Venture capital funds)

صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر

صندوق‌های سرمایه گذاری خطرپذیر سرمایه گذارانی هستند که در استارتاپ‌های با پتانسیل و رشد بالا  اما ریسک زیاد سرمایه گذاری می‌کنند. همان‌طور که گفتیم حداقل مبلغی که این شرکت‌ها باید در استارتاپ شما سرمایه گذاری کنند 200.000 دلار است. حدود 25 صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر مورد تایید اداره مهاجرت برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا هستند.

2- گروه‌های سرمایه گذاری فرشته (Angel investor groups)

گروه‌های سرمایه‌گذاری فرشته گروه‌هایی هستند که سرمایه شرکت‌ها و استارتاپ‌های نوپا را در مراحل اولیه تاسیس یا رشد فراهم می‌کنند. همان‌طور که گفته شد حداقل مبلغی که این شرکت‌ها باید در استارتاپ شما سرمایه گذاری کنند 75.000 دلار است.

گروه‌های سرمایه گذاری فرشته

یکی از اصلی‌ترین چالش‌هایی که اکثر کارآفرینان ایرانی برای راه‌اندازی استارتاپ در کانادا با آن مواجه هستند تأمین مالی برای توسعه و گسترش استارتاپشان است. از آنجایی که اکثر کارآفرینان ایرانی به خوبی با فضای کسب و کار کانادا و فرصت‌های مالی در این کشور آشنا نیستند به نظر می‌رسد گروه‌های سرمایه گذاری فرشته برای ایرانیان انتخاب مناسب‌تری هستند.

با این حال در این زمینه می‌توانید از کارشناسان ما مشورت بگیرید. حدود 10 شرکت سرمایه‌گذار در سرمایه گذاران فرشته کانادا مورد تایید اداره مهاجرت کانادا هستند.

3- مراکز رشد کسب و کار (Business incubators)

سرمایه گذاران انکوباتور یا همان مراکز رشد کانادا به مراکزی گفته می‌شود که در راه اندازی، رشد و شکوفایی کسب و کارها و استارتاپ‌ها نقش دارند.

مراکز رشد کسب و کار

این مراکز کمک می‌کنند تا استارتاپ‌ها از مراحل اولیه توسعه ایده تا شروع کسب و کار، تولید محصول یا خدمات و رسیدن به مرحله جذب سرمایه گذار در کنار کارآفرینان و استارتاپ‌ها هستند. تعداد 38 انکوباتور در استارتاپ کانادا مورد تایید اداره مهاجرت این کشور برای صدور نامه حمایت استارتاپ کانادا و اخذ ویزای استارتاپ هستند.

چگونه ویزای استارتاپ کانادا بگیریم؟

  • داشتن ایده جدید کسب و کار
  • طراحی بیزینس پلن قدرتمند
  • پیدا کردن یک یا چند سرمایه‌گذار کانادایی
  • دریافت نامه حمایت
  • دریافت چک لیست مدارک
  • تکمیل و ارسال فرم درخواست ویزا
  • جمع‌آوری و ارائه تمامی مدارک
  • پرداخت هزینه‌های ویزا
  • اخذ ویزای استارتاپ کانادا

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا با ویزای استارتاپ

  • مدارک هویتی (فرد و همراهان)
  • مدارک تحصیلی
  • مدارک شغلی
  • مدارک و اسناد کسب و کار
  • نامه حمایت
  • مدرک زبان معتبر
  • گواهی تمکن مالی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • پاسپورت معتبر
  • دو قطعه عکس
  • تاییدیه پرداخت هزینه‌های ویزا

مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ کانادا

پروسه مهاجرت به کانادا و اخذ ویزای استارتاپ کانادا ممکن است از 6 ماه تا یک سال و نیم طول بکشد. درست ایت که گفتیم این روش مهاجرتی یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به کانادا برای اخذ اقامت دائم این کشور پیشرفته است اما مسائلی وجود دارد که مدت زمان این فرایند را طولانی می‌کند.

مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ

به عنوان مثال تهیه طرح کسب و کار یا بیزینس پلن و جلسات مختلف با سرمایه‎‌گذاران برای به دست آوردن نامه حمایت، تهیه مدارک و … همگی نیاز به زمان و تمرکز بالا دارند و نمی‌شود به راحتی آن‌ها را پشت سر گذاشت. شما عزیزان می‌توانید برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه ویزای استارتاپ کانادا به آواسیر مراجعه کنید. کارشناسان ما بهترین خدمت را در اختیار شما قرار می‌دهند و از 0 تا 100 این پروسه تا زمان موفقیت در کنار شما خواهند بود.

مزایای راه اندازی استارتاپ در کانادا

مزایای ویزای استارتاپ کانادا

راه اندازی یک استارتاپ در کانادا یکی از راه‌های جذاب برای کسب و کارهای نوپا و کارآفرینان است. کانادا یکی از کشورهای پیشرو در حوزه فناوری است و پشتوانه‌ای قوی برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و ایده‌های نوین و فناورانه فراهم کرده است. در ادامه به برخی از مزایای راه‌اندازی استارتاپ در کانادا و مهاجرت از این راه به شما توضیحاتی ارائه می‌دهیم:

1- بستر ایده‌آل:

کانادا به عنوان یکی از کشورهایی با بستر قوی در حوزه فناوری، یکی از بهترین مکان‌ها برای راه‌اندازی استارتاپ‌های نوپا در دنیاست. شرکت‌های فناوری بزرگی مانند Blackberry، Shopify، Hootsuite، Slack و Ubisoft همگی در کانادا شکل گرفته‌اند.

2- دسترسی به بازار جهانی:

کانادا با دسترسی به بازار آمریکا و اروپا، به‌عنوان یکی از نقاط تحولی در تجارت بین‌المللی در جهان شناخته می‌شود. بنابراین، استارتاپ‌هایی که در کانادا شکل می‌گیرند به بازار جهانی دسترسی دارند و می‌توانند بهتر و سریعتر رشد کنند.

3- تسهیل در مهاجرت:

مهاجرت به کانادا در ابتدا ممکن است به نظر برای برخی افراد کمی پیچیده باشد، اما در حقیقت، حکومت کانادا برای کارآفرینان و کارمندان از برنامه‌های مهاجرتی مختلفی استفاده می‌کند. برنامه استارتاپ کانادا (Startup Visa Program) به کارآفرینان اجازه می‌دهد تا با استفاده از یک شریک سرمایه‌گذاری کانادایی، در کانادا به دنبال ایجاد کسب ‌و کار جدید خود باشند. همچنین، برنامه کاریابی بین‌المللی کانادا (Global Talent Stream) به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا به راحتی به نیروی کار با استعداد خارج از کانادا نیز دسترسی داشته باشند.

4- محیط زیستی پایدار:

کانادا یکی از کشورهای پیشرو در جهان در زمینه محیط زیست است و معتقد است که حفاظت از محیط زیست و توسعه اقتصادی در کنار هم درست است و معنا پیدا می‌کند. بنابراین، کارآفرینانی که دارای محصولات و خدمات پایدار و پر بازده در این زمینه هستند، در کانادا به راحتی می‌توانند بازاریابی و فروش بهتری داشته باشند.

5- فرهنگ گسترده:

کانادا یکی از کشورهایی با فرهنگ گسترده و متنوع است. این تنوع فرهنگی، امکان ایجاد تعاملات فرهنگی و همچنین تحقق ایده‌های نو در بین کارآفرینان و کسب‌وکارهای نوپا در این کشور را فراهم می‌کند.

6- امکانات بهداشتی و آموزشی عالی:

کانادا یکی از کشورهایی است که از نظر بهداشتی و آموزشی سیستمی فوق العاده عالی دارد. سیستم بهداشتی کانادا از جمله پیشرفته‌ترین سیستم‌های دنیا است که امکان دسترسی به خدمات بهداشتی برای تمام جامعه را فراهم می‌کند.

همچنین، سیستم آموزشی کانادا نیز در رتبه بندی‌های جهانی بسیار بالاست و بهترین آموزش‌ها و دانشگاه‌ها را برای دانشجویان خارجی فراهم نموده است. این مسئله سبب می‌شود تا شما بتوانید نیروی کار متخصص کانادایی استخدام کنید. همچنین افرادی که در زمینه تکنولوژی‌های پزشکی فعالیت می‌کنند، می‌توانند بازار کار بسیار خوبی داشته باشند.

7- حمایت از کارآفرینان:

حکومت کانادا به کارآفرینان بسیار احترام گذاشته و در جهت پشتیبانی از آن‌ها تلاش می‌کند. از جمله این پشتیبانی‌ها می‌توان به برنامه‌های شورای اقتصادی کانادا (Business Development Bank of Canada) و برنامه کمک‌های مالی و ارائه وام به کارآفرینان اشاره کرد.

8- ارتباطات بین‌المللی:

کانادا یکی از کشورهایی است که با بسیاری از کشورهای دنیا روابط خوبی دارد. همچنین، کانادا عضوی فعال در سازمان ملل متحد است و در بسیاری از سازمان‌ها و اتحادیه‌های بین‌المللی نیز عضویت دارد. به همین دلیل، کارآفرینانی که در کانادا فعالیت می‌کنند، می‌توانند با ارتباطات بین‌المللی خوبی که در اختیارشان قرار دارد، در معرض فرصت‌های جدیدی قرار بگیرند.

9- شرایط زندگی بهتر:

کانادا یکی از کشورهایی است که شرایط زندگی بهتری نسبت به بسیاری از کشورهای دنیا دارد. با وجود اینکه هزینه‌های زندگی در بعضی مناطق شهری آن بالاست، اما از نظر کیفیت زندگی، این کشور در رتبه بالایی قرار دارد.

در کانادا، مردم به دلیل زندگی آرام، پایدار و آزادی سیاسی و اجتماعی، بسیار شاد هستند. همچنین، کانادا یکی از کشورهایی است که طبیعت بسیار زیبایی دارد و مردم می‌توانند از فضای طبیعی زیبا و آرامش‌بخش آن لذت ببرند.

نتیجه گیری

در مجموع، راه‌اندازی استارتاپ در کانادا و مهاجرت به این کشور برای کارآفرینان و تازه‌کاران می‌تواند یک گزینه بسیار عالی و جذاب باشد. اما پیش از شروع به کار در کانادا، باید اطمینان حاصل کرد که شما دارای مهارت‌ها و تجربه‌های لازم برای شروع یک بیزینس جدید و نوپا هستید. همچنین باید با مقررات مهاجرتی کانادا آشنا شوید به همین جهت بهتر است در مورد روند مهاجرت به این کشور از طریق ویزای استارتاپ، از کارشناسان و مشاوران ما در آواسیر  راهنمایی بگیرید.

مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

05131700