اخذ ویزای توریستی کانادا

برای دریافت ویزای توریستی کشور کانادا می‌توان به دو طریق آنلاین یا با مراجعه به سفارت برای ویزا اقدام کرد.

مدارک مورد نیاز برای درخواست حضوری ویزای توریستی کانادا

  • اصل پاسپورت
  • ترجمه شناسنامه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی
  • یک قطعه عکس ۵/۳ در ۵/۴ رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه سند ملکی (در صورت وجود)
  • ترجمه مدرک شغلی یا اشتغال به تحصیل
  • گردش جساب بانکی سه ماه آخر که نشان‌دهنده میزان درآمد ماهیانه باشد
  • نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی از بانک که به مهر امور بین‌الملل بانک ممهور شده باشد
  • دعوت‌نامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی دعوت‌کننده (در صورت وجود)
  • مدارک اثبات خویشاوندی با فرد دعوت‌کننده
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

در صورت سفر تنهای فرزندان زیر ۱۸ سال رضایت‌نامه کتبی والدین برای خروج از کشو الزامی است. همچنین در صورت اقدام زن و شوهر وجود ترجمه سند ازدواج ضروری است.

 

انواع ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی برای کانادا دو نوع است:

  • ویزای سینگل یا یکبار ورود (Single Entry)
  • ویزای ماتیپل یا چندبار ورود (Multiple Entry)

شهروندان ایران برای تقاضای ویزای توریستی کانادا باید شرایطی داشته باشند و بتوانند اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب کنند:

  • تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا
  • داشتن تضمین مالی برای تأمین مخارج در مدت اقامت در کانادا
  • دادن تعهد بر عدم اشتغال یا تحصیل در طول مدت اقامت در کانادا
  • عدم سوءپیشینه کیفری
  • ارائه گواهی سلامت

برای ثبت درخواست آنلاین ویزای خود باید مدارک و ابزاری در دسترس داشته باشید:

  • گذرنامه دارای اعتبار
  • پست الکترونیک
  • کارت اعتباری معتبر مانند ویزا (Visa)، مستر کارت (MasterCard) یا امریکن اکسپرس برای پرداخت هزینه‌های درخواست ویزای

بعد از آماده کردن همه مدارک باید مراحلی را طی کنید که در ادامه شرح داده خواهد شد.

ابتدا وارد سایت ویزای الکترونیک کانادا می‌شوید و فرم‌ مربوطه را کامل ودقیق پر می‌کنید. اطلاعاتی که در این فرم از شما پرسیده می‌شود عبارت است از: کشور صادرکننده گذرنامه متقاضی، ملیت، شماره گذرنامه، مشخصات کامل (شامل نام، تاریخ تولد، محل تولد و تاریخ صدور گذرنامه) و اطلاعاتی در زمینه ویژگی‌های ظاهری، تمکن مالی و اطلاعات سفر.

پس از ارسال ایمیل از طرف اداره مهاجرت کانادا ایمیلی برای شما خواهد آمد، پس مرتب ایمیل خود را چک کنید.

برای مطلع شدن از فرایند درخواست خود کافی است با شماره و مشخصات گذرنامه خود وارد سایت شوید.

این موارد را از یاد نبرید:

  • در زمان تکمیل فرم زمان سفر خود را هم درج کنید.
  • اگر با فرزندان خود سفر می‌کنید، ثبت مشخصات آن‌ها را فراموش نکنید.

 

مدت اعتبار ویزای توریستی کانادا

ویزای الکترونیک از زمان صدور به مدت ۵ سال اعتبار دارد، مگر اینکه یکی از از شرایط زیر نقض شود:

  • اعتبار گذرنامه متقاضی تمام شده باشد (توصیه می‌شود پیش از اقدام برای ویزا در صورت رو به اتمام بودن اعتبار گذرنامه اقدام به تعویض ان بکنید).
  • اعتبار ویزای الکترونیکی صادر شده لغو شود.
  • به تعلیق درآمدن سیستم فعلی و استفاده از یک سیستم جدیدتر برای ثبت نام و صدور ویزا.

این نکات را از یاد نبرید:

  • نیازی به تکمیل فرم برای همراهان متقاضی (شامل همسر و فرزندان) نیست ولی کلیه اطلاعات آن‌ها باید در فهرست اصلی درج شود.
  • بنا به ضرورت و نیاز سه ماه به زمان بررسی و صدور ویزا افزوده می‌شود از جمله نیاز به آزمایش‌های پزشکی.
  • هزینه صدور قابل استرداد نیست و باید از طریق بانک تجارت و به صورت ریالی پرداخت شود.
  • اگر در کشور کانادا مشکلی پیش‌ آید، هموطنان عزیز می‌توانند به سفارت ایران در اتاوا و انتاریو مراجعه کنند.
  • حداکثر مدت اقامت با ویزای توریستی در کانادا ۶ ماه است.
  • بنا به قانون دولت کانادا از تاریخ ۱۱دسامبر ۲۰۱۳ تمام شهروندان ایرانی باید داده‌های بیومتریک مانند عکس و اثر انگشت ارائه دهند.

سفارت کانادا در ایران:

تهران، خیابان استاد مطهری، خیابان شهید سرافراز، پلاک ۵۷٫

تلفن: ۰۲۱-۸۱۵۲

نمابر: ۸۸۷۵۷۰۵۴

صندوق پستی: ۴۶۴۷-۱۱۵۵

کدپستی: ۱۵۸۶۸

وب‌سایت: http://www.iran.gc.ca

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان آواسیر در بخش ویزای توریستی کانادا تماس حاصل فرمایید. ۱۷۰۰-۰۵۱۳

(success)